PLAC AWAY Eco Twin-Line Flosser

Ο καθαρισμός των δοντιών με οδοντικό νήμα γρήγορα και εύκολα όσο βρίσκεστε εκτός σπιτιού σας επιτρέπει να έχετε ένα δροσερό, καθαρό χαμόγελο γεμάτο αυτοπεποίθηση, όπου κι αν βρίσκεστε.  To οικολογικό οδοντικό νήμα Plac Away Eco Twin-Line Flossers είναι ειδικά σχεδιασμένο για εσάς και έχει ως στόχο να σας προσφέρει την ελευθερία να χαμογελάτε καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Αφαιρέστε εύκολα τα υπολείμματα τροφών ανάμεσα από τα δόντια όπου κι αν βρίσκεστε με το οδοντικό νήμα Plac Away Eco Twin-Line Flosser. Με δροσερή γεύση μέντας, το εν λόγω οδοντικό νήμα σας παρέχει αυτό το αίσθημα φρεσκάδας που επιθυμείτε.

Το οδοντικό νήμα φέρει δύο παράλληλα οδοντικά νήματα για διπλή καθαριστική δράση, απομακρύνοντας την οδοντική πλάκα και τα υπολείμματα τροφών, ώστε να διατηρείται το χαμόγελό σας καθαρό και λαμπερό.

Το οδοντικό νήμα Super TufFloss® απομακρύνει τα υπολείμματα τροφών ακόμα και από τα δόντια με τα πιο μικρά διαστήματα μεταξύ τους, χωρίς να σπάει ή να ξεφτίζει. Είναι επικαλυμμένο με ασφαλές προς το σμάλτο πυρίτιο και σας βοηθά να απομακρύνετε την οδοντική πλάκα για λευκότερα και πιο λαμπερά δόντια.

Διαθέτει προστατευμένη πτυσσόμενη γλυφίδα καθαρισμού, η οποία σας βοηθά να απομακρύνετε τυχόν υπολείμματα τροφών στη στιγμή.

Το οδοντικό νήμα Plac Away Eco Twin-Line Flossers είναι ιδανικό για εκείνες τις στιγμές που βρίσκεστε εκτός σπιτιού, χωρίς την οδοντόβουρτσά σας ή χωρίς πρόσβαση σε νιπτήρα. Φροντίστε να έχετε ένα πακέτο στην τσάντα σας, στο αυτοκίνητο ή στο συρτάρι του γραφείου σας για ένα δροσερό και λαμπερό χαμόγελο όπου κι αν βρίσκεστε, ή απλώς χρησιμοποιείστε το στο σπίτι για τον καθημερινό σας καθαρισμό με νήμα.

Προϊόν φιλικό προς το περιβάλλον

  • Λαβή από 100% ανακυκλωμένο πλαστικό
  • Συσκευασία από 100% ανακυκλώσιμο υλικό

Σε ποιους απευθύνεται το οδοντικό νήμα Eco Flossers;

Το οδοντικό νήμα Twin-Line flossers προορίζονται για όσους επιθυμούν μία πιο λευκή και καθαρή οδοντοστοιχία. Στη συσκευασία περιλαμβάνονται 30 τεμάχια, τα οποία μπορείτε να χρησιμοποιείτε τόσο στο σπίτι όσο και εκτός σπιτιού.

Γιατί να επιλέξετε το οδοντικό νήμα Plac Away Eco Flossers;

 Τα προϊόντα Plac Away® έχουν ως στόχο να καταστήσουν τον οδοντικό καθαρισμό με νήμα ευκολότερο και πιο άνετο, ώστε να μπορείτε να καθαρίζετε τα δόντια σας όπου κι αν βρίσκεστε. Βασιστείτε στα προϊόντα μας, τα οποία είναι σχεδιασμένα με γνώμονα την κάλυψη των αναγκών σας, καθώς και το σεβασμό του περιβάλλοντος. Επιλέξτε το καταλληλότερο για εσάς προϊόν από τη σειρά των οικολογικών οδοντικών νημάτων που διαθέτουμε.

 

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ
ΧΡΗΣΗ

Καθαρισμός με οδοντικό νήμα: Εισάγετε προσεκτικά το νήμα ανάμεσα στα δόντια και μετακινήστε το απαλά πάνω και κάτω. Μην το πιέζετε σε στενά διαστήματα. Ειδικά σχεδιασμένο ώστε να μην χαλαρώνει, ξεφτίζει ή σπάει. Ξεπλύνετε με νερό αν χρειαστεί.

Οδοντογλυφίδα: Εισάγετέ την απαλά ανάμεσα στα δόντια.

Απορρίψτε το προϊόν μετά τη χρήση.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Για χρήση σε παιδιά κάτω των 10 ετών, συνιστάται η επίβλεψη από ενήλικα.

FAQ

Ο καθαρισμός των δοντιών με νήμα είναι σημαντικός για να απομακρύνετε τα υπολείμματα τροφών και την πλάκα που συσσωρεύεται μεταξύ των δοντιών, στα σημεία που δεν μπορεί να φτάσει η οδοντόβουρτσα. Καθώς η οδοντική πλάκα προκαλεί τερηδόνα και δύναται να οδηγήσει σε νόσο των ούλων, ο τακτικός καθαρισμός με οδοντικό νήμα παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στη διατήρηση της στοματικής υγείας και υγιεινής.

Ο καθημερινός καθαρισμός με οδοντικό νήμα είναι πολύ σημαντικός, καθώς σας βοηθά να καθαρίσετε τη στοματική κοιλότητα μετά από ένα γεύμα. Το οδοντικό νήμα και τα μεσοδόντια βουρτσάκια Plac Away σας παρέχουν έναν εύκολο, άνετο και πρακτικό τρόπο που βοηθά στην προστασία από την τερηδόνα, τα νοσήματα των ούλων και την κακοσμία του στόματος.

Κατευθύνετε με ήπιο τρόπο το νήμα μεταξύ των δοντιών. Χρησιμοποιείτε ήπιες παλινδρομικές κινήσεις εμπρός και πίσω, επάνω και κάτω παραπλεύρως κάθε δοντιού.

ΔΕΝ είναι όλα τα οδοντικά νήματα του εμπορίου όμοια. Τα νήματα Plac Away Eco Flossers κατασκευάζονται από υλικά υψηλής αντοχής, τα οποία είναι ειδικά σχεδιασμένα ώστε να μην χαλαρώνουν, ξεφτίζουν ή σπάνε κατά τη διάρκεια της χρήσης.

Η προστασία του πλανήτη μας είναι υψίστης σημασίας για εμάς. Για το λόγο αυτό όλα τα οδοντικά νήματα που διαθέτουμε συσκευάζονται σε σακούλες φτιαγμένες από 100% ανακυκλώσιμα υλικά, ενώ οι λαβές των συσκευών είναι κατασκευασμένες από ανακυκλωμένο πλαστικό

Προκειμένου να καλυφθούν οι διαφορετικές ανάγκες των ατόμων, το Plac Away προσφέρει μία πλήρη σειρά οδοντικών νημάτων, συμπεριλαμβανομένων των ακόλουθων:•    Eco Flosser για καθαρά δόντια και δροσερή αναπνοή•    Eco Twin-Line για διπλή καθαριστική ισχύ και λευκαντική δράση

Το οδοντικό νήμα Eco Flosser διαθέτει μία πτυσσόμενη γλυφίδα καθαρισμού. Απλώς ξεδιπλώστε τη γλυφίδα και κατευθύνετε αυτή με ήπιο τρόπο μεταξύ των δοντιών.

Κατευθύνετε με ήπιο τρόπο τη γλυφίδα καθαρισμού στο διάστημα μεταξύ των δοντιών. Κάντε ήπιες κινήσεις μέσα και έξω για να καθαρίσετε τα δόντια και να αναζωογονήσετε τα ούλα.

Κάθε δοντικό νήμα Plac Away είναι κατασκευασμένο από τα πλέον ισχυρά νήματα. Ως εκ τούτου, επαρκεί για να καθαρίσετε όλα τα δόντια σας. Ωστόσο, σας συνιστούμε να αντικαθιστάτε το οδοντικό νήμα ανά χρήση.  

Για λόγους ασφάλειας, το Plac Away συνιστά την επίβλεψη  ενήλικα για τα άτομα ηλικίας κάτω των 10 ετών που χρησιμοποιούν νήμα.